top of page

Tko smo mi?

image_6483441 (2).JPG
Hebamme 1.jpg

Kratko o nama!

Ja sam Marija, majka kćerkice koja se doselila u Njemačku (kao i svi vjerojatno) u nadi za boljim i zadovoljnijim životom. Mogu reći da sam uporna i snalažljiva, ali ujedno plašljiva i samozatajna. Vodim se za time da kada nesto voliš da za to se vrijedi i potruditi. Trnovit je put do zvijezda! Volim osmijeh, akciju, ideje, planove. Ne volim podmuklost i dvoličnost, a toga danas nažalost ima na pretek. Volim obitelj, prijatelje, marketing, te volim pisati o svojim osjećajima i u svemu pronaći nesto dobro. Mozda ce netko reci da uljepsavam, ali ne,  jednostavno sam takva ( sto ne znači da ne cijenim izravnost, brutalnost i ujedno realnu iskrenost).

Ana je babica koja je planirala svoj život na moru, ali ljubav ju je odvela da započne nove avanture u Njemačkoj. Kao primalja radi već punih pet godina u Njemačkoj i kao netko tko je došao bez znanja jezika može se reći da je uspijela. Upornost, brižnost, volja i pozitivnost je nešto što ju obilježava. Više voli pričati nego pisati, pa zato ću to ja u njeno ime odraditi :) Ne voli laži i dvoličnost. Želi da se sve mame na području Njemačke s jednakim interesima povežu i naravno ono glavno: olakšati majčinstvo koliko god je to u njenoj moći.

Obzirom da sam provela dvije godine kao dosta usamljena majka u Njemačkoj, skupa s Anom sam odlučila da ćemo spojiti sve naše mame, ujedno i tate, ali i sve koji nas žele čitati na jednom mjestu. Želimo s vama dijeliti realni život, situacije s kojima se susrećemo, dati vam sve važne informacije na jednom mjestu ( one birokratske s kojima se susrećemo u Njemačkoj, a i sve ostale nepoznanice). Želimo da se s nama smijete, suosjećate i planirate. Važno je da znate da niste same i da kad vam je najteže postoji netko tko vas može razumijeti i tko vam može pomoći! 

bottom of page
Cookie-Einstellungen